Aki a kezdetektől olvassa a blogomat, talán emlékszik arra, hogy alapvetően gasztroblogger vagyok, ez a zimmermadchenes időszak egy kisebb kitérő az életemből.
A jó hír viszont az, hogy az osztrákoknak is vannak nagyon finom ételei, jó kávézói, hütték, ahol finomakat ehetünk, sajtok, sonkák és tejek a boltokban, így a gasztroblogom is folyamatosan bővül az itteni friss étel élményekkel.
Akit érdekel, hogy mi a különbség a hagyományos krapfen és a zillertali krapfen között, az kattintson és olvasson. (Krapfen-fánk)
Ha szeretnél többet tudni a császármorzsáról vagy a gőzgombócról, vagy érdekel, milyen itt a máglyarakás, akkor is kattints a szavakra.
Beszámolok a kedvenc italokról is, kezdetnek a zillertali tejről és az aperol spritzről, de lesz majd szó a napokban a Glühweinról és a Jagerteeről is.
Ha nem csak a tiroli munkára vagy kíváncsi, hanem a szabadnapok ízesebb élményeire is, akkor olvasd rendszeresen a Szilvaszemmel a világ című blogmat is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése