Ha az álmaink magasra szállnak, meg kell küzdenünk értük

2011. november 5., szombat

Mit hasznälhatunk a szällodäban?


A napi rutinnäl mär irtam, hogy az etkezeseinket a munkaltato biztositja, es nem foznek nekunk kulon, igy szerencsere nagyon finomakat eszunk.


A szalloda, meg nev nelkul a legjobb ausztriai wellnesshotelek koze tartozik, negy es fel csillagos.

A recepcio melletti szamitogepsarkot lehet hasznalnunk, este 7 utan, hogy ne zavarjuk a vendegeket. Persze, ezt mar nem egyenruhaban, hanem kicsit csinosan, hogy ne tunjon fel, hogy a szobalany az a netfuggo csaj, aki minden este itt nyomja a szinten fuggo apukak es kamaszok mellett. Fura, hogy ok is ezeket a gepeket hasznaljak, mert amilyen csodamasinakat en az elmult napokban a szobakban lattam...Nagyjabol mindenkinek kulon laptopoja, vagy table gepe van.

Aztan lehet hasznalni a nem kicsi edzotermet is, na, persze, hogy ott meg csak reggel voltam, takaritani. Nagyon szuper, a legjobb gepekkel felszerelt terem, orom port torolgetni is. :)

Kardiozashoz futopadok, spinning gepek, es sielo gep is van, es szamtalan erosito gep is.

Az egyik szemelyzeti szallonak van szaunaja, meg ott sem voltam, meg csak a felfedezes elejen jarok.

Hamarosan elkeszul az uj Mitarbeiter Haus, es akkor koltozok.

Az itteni szemelyzeti szobakhoz kozos zuhanyzo van, ezt kb. ot lany hasznalja. Van kozos huto, mosogep is. A szobalanyok egy resze nem itt lakik, ok reggel gyalogolnak, cserebe nagyobb a szobajuk, es sajat furdojuk van.

A felszolgalok egy külon kaszt, ok laknak abban az epuletben, ami siman elmegy egy negy csillagos szallodanak. Uj epitesü, kis konyhasarok, teljes berendezessel, evoeszkozokkel, internet hozzaferessel, szaunaval. Ha ekezetes betuim vannak, akkor sikerul bepofatlankodnom valakihez, hogy feltoltsem a blogomat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése